Acceuil / Tout / Infos journalières / Mondeling akkoord na vergadering met Monaco

Mondeling akkoord na vergadering met Monaco

 

Hakan Bilgic trekt naar Turkije

Samenwerken om een akkoord te vinden? Dat kan U best doen in een gezellige en profesionele vergaderzaal. Bij RWDM of in uw zakelijk leven moet je vaak verschillen zaal huren, Book2meet is een online dienst om uw perfect vergaderlocatie te vinden. Op de platform vindt U meer dan 2500 zalen in Belgïe om de perfect vergadering te houden. Moet U een vergaderzaal huren in Antwerpen? Probeert eens de verschillende vergaderzalen in Antwerpen boeken!

MONACO BEVESTIGT MONDELING AKKOORD VOOR SAMENWERKING MET RWDM

De eerste uitgaande transfer bij RWDM Brussels tijdens de wintermercato is een feit. Hakan Bilgic verlaat de Belgische hoofdstad voor een nieuwe sportieve uitdaging in Turkije. Hij gaat aan de slag bij de satellietclub van eersteklasser Genclerbirligi, die in de Turkse tweede klasse uitkomt.

Gisteren boog de licentiecommissie zich over de dossiers van de tweedeklassers. RWDM mag voorlopig geen inkomende transfers doen. Voorzitter Johan Vermeersch ligt er niet wakker van. Vorige week al vertrouwde hij ons immers toe geen vragende partij te zijn omwille van zijn brede kern.

« Met ons huidig puntentotaal hoeven we niet meer te vrezen voor een degradatiescenario zoals de voorbije seizoenen, waarbij we vooral na de winsterstop nog vol aan de bak moesten en dus versterkingen noodzakelijk waren. Ik denk dat de ploeg na de winsterstop zelfs sterker zal zijn. Om de uitgaven te drukken zal onze kern zelfs afgeslankt worden », verklaart Johan Vermeersch.

Gisteren kregen zes jongens alvast te horen dat ze op zoek mogen naar een andere club. De bekendste mannen onder hen zijn doelman Sebastien Van Den Eynde en Fabio Tonini. Indien RWDM Brussels bijkomende spelers van Monaco wil stallen zal de club van voorzitter Johan Vermeersch toch zijn licentie moeten halen. In die optiek kan de transfer van Hakan Bilgic, die in de uitwedstrijd op Moeskroen uitvoerig werd gescout, een welgekomen kerstgeschenk zijn.

Vermeersch zal het geld goed kunnen gebruiken om achterstallige spelerslonen te betalen om zich alzo alsnog in regel te stellen, want Monaco gaf gisteren te kennen akkoord te zijn met een verregaande samenwerking na een lange vergadering.

Verder blijft Ibrahima Somé op het vizier van heel wat binnenlandse en buitenlandse clubs. Een niet nader genoemde club uit het buitenland zou zelfs al een concreet bod hebben uitgebracht op de pijlsnelle spits. Karim Al Morabet, de contactpersoon tussen RWDM Brussels en Monaco, kreeg gisteren na drie telefonische contacten om extra info op te vragen, van de club uit het prinsdom mondeling de bevestiging dat ze akkoord is voor een verregaande samenwerking.

« Zowel op sportief vlak en op financieel vlak zal Monaco RWDM Brussels steunen. Welke extra spelers er straks bij RWDM zullen gestald worden en welk concreet extra budget er vrij gemaakt zal worden, daar zal de komende dagen verder over gesproken worden. Dit hangt af van welke richting Monaco wil inslaan met RWDM: proberen om nog dit jaar te promoveren via de eindronde of toch opteren om volgend jaar mee te strijden voor de titel. Die beslissing zal zeker voor Nieuwjaar vallen, want in functie daarvan zullen de vereiste transfers gedaan worden », geeft hij mee.

Donnez votre avis

Votre adresse mail ne sera pas diffuséeLes champs requis sont mis en évidence *

*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

live webcam girls
Scroll To Top