Acceuil / NL / News in het nederlands

News in het nederlands

HLN 6-7-20

Spitsen Toto en Owonikoko testen bij RWDM Brussels

 

Vandaag om 10 uur speelt RWDM Brussels een onderlinge oefenwedstrijd op het C-terrein. Daarin zullen alle testspelers die momenteel aanwezig zijn hun kans krijgen. Onder hen ook twee spitsen.

 

De eerste is de tot Georgiër genaturaliseerde Nigeriaan Owonikoko Abayomi Seun (13/09/92). Die jonge, snelle puntspeler van 1m85 was vroeger actief bij twee Georgische clubs (Gagra en Zestafoni) en werd recentelijk enkele maanden uitgeleend aan de Oekraïense club Volyn. Hij testte eerder dit seizoen bij Sporting Lokeren.

 

De tweede aanvaller is Jonathan Toto (1m88) die bij het Franse Metz zijn opleiding kreeg en vorig seizoen bij de Griekse club Doxa Drama speelde. Voorts is ook Jéremy Labor op proef. Hij is een linksvoetige die zowel centraal achterin als op de linksback geposteerd kan worden.

 

Doelman Sourzac en Labor kregen zopas een driejarig contract bij AS Monaco, dat beide spelers bij RWDM Brussels ervaring wil laten opdoen.

 

Abonnementenverkoop

 

Vanaf vandaag start ook de verkoop van de abonnementen bij RWDM Brussels. De supporters kunnen op het secretariaat van de club terecht van 10 tot 14 uur. In vergelijking met vorig seizoen dalen de abonnementsprijzen met dertig procent. Voor de goedkoopste plaatsen betalen supporters slechts 125 euro. De vrouwelijke fans moeten 100 euro neertellen voor een seizoenskaart van 17 thuiswedstrijden.

 

« De club heeft serieuze inspanningen gedaan », verklaart voorzitter Johan Vermeersch. « Als er nu geen respons komt, dan weet ik het ook niet meer wat ik nog moet doen om het volk naar het stadion te lokken. Het aantrekken van extra spitsen zal deels ook afhangen van het succes van de abonnementenverkoop. Want ik wil een budget in evenwicht. Met de lage tarieven streef ik naar minstens 1.000 abonnementen. »

 

Het oefenduel van 13 juli op RC Doornik gaat niet door. De ploeg van coach Beugnies traint die dag vanaf 18 uur op het veld van Heppignies-Lambussart.

Donnez votre avis

Votre adresse mail ne sera pas diffuséeLes champs requis sont mis en évidence *

*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

live webcam girls
Scroll To Top