Acceuil / Tout / Articles de presse / RWDM Brussels huurt Sourzac (AS Monaco)

RWDM Brussels huurt Sourzac (AS Monaco)

HLN 2-7-2013
(Francis Nevens)

Martin Sourzac, de derde doelman van AS Monaco, kon de sportieve staf en sportief directeur Garcia overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij wordt voor een jaar gehuurd van AS Monaco, dat naar eerste klasse promoveerde.

Verder landen dinsdag twee Spaanse testers: de ene is een 23-jarige flankspeler van Espanyol Barcelona, die vorig seizoen zes keer in de A-kern aantrad, de tweede is een 21-jarige linksvoetige centrale verdediger van de B-ploeg van FC Barcelona, die er afgelopen seizoen quasi alle matchen speelde in de tweede klasse.

Labor op proef

Verder komt vanaf vrijdag in principe ook Jéremy Labor, een 21-jarige rechterflankspeler van AS Monaco, op proef. Het ziet er naar uit dat met de aanstelling van Garcia de club van voorzitter Vermeersch voor het eerst in vele jaren eens klaar zal zijn voor de competitiestart.

Voeg daar nog Gounongbe, die men graag opnieuw wil huren van Zulte-Waregem, bij en de Brusselaars zijn gewapend voor de competitiestrijd.

Donnez votre avis

Votre adresse mail ne sera pas diffuséeLes champs requis sont mis en évidence *

*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

live webcam girls
Scroll To Top