Acceuil / Tout / Articles de presse / Testers Toto en Valle laten goede indruk

Testers Toto en Valle laten goede indruk

HLN 8-7-2013

Testers Toto en Valle laten goede indruk

RWDM BRUSSELS FC

Zaterdagochtend liet trainer Beugnies een onderlinge oefenmatch spelen om alle testers aan het werk te kunnen zien.

Doelman Martin Sourzac en de centrale verdediger Jeremy Labor van AS Monaco hebben hun contract getekend dat hen voor één seizoen aan de Brusselse club bindt. De Spaanse centrale verdediger Cristian Valle van FC Barcelona liet eveneens een goede indruk.

Jonathan Toto, die vorig seizoen bij de Griekse tweedeklasser Droxa speelde, liet op de rechterflank eveneens een goede indruk.

Doelman Van Eynde (vakantie), Nollevaux (bekken), Hercor (knie), Bilgic (buikspieren), Tunani (herstellend van een kruisbandletsel) en Tonini (enkel) kwamen niet in actie. Ook tester Mamadou Traore, een doelman van Valenciennes, en de broer van Dame Traore (actief bij de ploeg van Gerets in Qatar) en Mody Traore (aanvoerder Valenciennes) moest verstek geven, maar zal zeker zijn kans krijgen woensdag tegen KV Oostende.

Nieuwkomer Camara Lanfia stond op het middenveld zijn man. Het vizier van Somé, vorige woensdag nog getrouwd, stond daarentegen nog niet helemaal op scherp.

Verder is ook de medische staf gevormd waar Louis Kinnen aan het hoofd staat. Patrick Van Assche (osteopaat), Tim Vollon (kine en ex-RSCA), Jeannette Balinck (preventie van blessures) maken het plaats vol. Een T2 en/of fysical trainer en keeperstrainer moeten echter nog aangesteld worden, zeker nu het tempo door een opeenvolging van wedstrijden er aan komt.

Verkoop abonnementen

Zaterdag is de verkoop van de abonnementen gestart. Het secretariaat laat weten dat er op de eerste dag al 20% meer seizoenskaarten zijn verkocht dan vorig seizoen op de eerste dag. Ook de volgende data kunnen de supporters op het secretariaat van de club terecht: 15 juli 2013 (15u tot 18u), 17 juli 2013 (15u tot 19u), 20 juli 2013 (10u tot 14u), 21 juli 2013 (14u30 tot 21u30), 24 juli 2013 (15u tot 19u), 27 juli 2013 (10u tot 15u) en 31 juli 2013 (14u30 tot 19u).

Thierry Gobbe was de eerste die een seizoenkaart kon bemachtigen.

Nieuwsblad 8-7-2013

White Star dient klacht in tegen ex-voorzitter Farin

Het zit er weer bovenarms op tussen WS Brussel en FC Brussels.

Het bestuur van White Star gaat deze week klacht indienen bij het gerecht en de voetbalbond tegen ex-voorzitter Michel Farin wegens valsheid in geschrifte.

Volgens White Star zou Farin, die intussen onderdak heeft gevonden bij FC Brussels, geprobeerd hebben om de contracten van Tracy Mpati en Yannick Loemba te ontbinden door een valse datum op de documenten te vermelden. De bedoeling was om zowel Loemba als Mpati naar Brussels te halen.

De voetbalbond weigerde echter de spelers vrij te geven omdat Farin geen officiële functie meer vervulde bij de club.

Sinds de machtswissel in het Fallonstadion en de intrek van Pierre François hebben White Star en Brussels het geregeld met elkaar aan de stok.

Bij Brussels zagen ze het met lede ogen aan dat tal van werknemers en enkele spelers naar het Fallonstadion verhuisden.

Donnez votre avis

Votre adresse mail ne sera pas diffuséeLes champs requis sont mis en évidence *

*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

live webcam girls
Scroll To Top